Adventi programok > Advent - wyw.hu

Tartalom:
Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adventi programok > 18 weboldal. Kategória leírása: Adventi program: programok az advent időszakára. Ötletek és javaslatok az ünnepekre.

advent.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Vásárnaptár
Vásárnaptár
http://www.vasarnaptar.hu/

Vásárnaptár: kiállítás, vásár, fesztivál Magyarországon. Mi, hol, mikor? Rendezvények és vásárok az ország teljes területén.

www.vasarnaptar.hu
Kézműves vásárok, fesztiválok
Kézműves vásárok, fesztiválok
http://welovebudapest.com/uzletek.szolgaltatasok/karacsonyi.vasarok.budapest ...

Nincs még meg az ajándék? Kézműves vásárok, fesztiválok, programok Budapesten, advent és karácsony idején.

welovebudapest.com
Pécsi Advent
Pécsi Advent
http://www.pecsiadvent.hu/

Magyarország egyik leghíresebb, mediterrán hangulatú városában, ahol közel 2000 év óta él a kereszténység, kulturális bemutatókat és adventi vásárt rendezünk minden év decemberében - idén immár hatodik alkalommal. A Bazilika megtelik a kultúra jeles képviselőivel, akik európai és hazai kultúránk szebbnél szebb darabjait kínálják. A téren kézművesek kínálják portékáikat, hívogat a forralt bor és a kürtős kalács illata. Hangversenyek a Bazilikában - Kézműves vásár és karácsonyi finomságok a Szent István téren - Gyermekprogramok, játszóházak.

www.pecsiadvent.hu
Advent városról városra
Advent városról városra
http://www.vendegvaro.hu/Advent-varosrol-varosra

Fahéj és szegfűszeg illata keveredik a fazekakban forró bor alkoholos "leheletével", odébb a kürtőskalács karamelles tésztájának aromája próbálja elnyomni a sültkolbászét és a tejfölös sajtos lángosét. Talán csak a tömjén és a mirha nincs jelen a karácsonyi vásárok levegőjében, sokszor nemcsak valóságos értelemben, de a vásárok szellemiségében sem...

www.vendegvaro.hu
Egynapos adventi utazás Bécsbe busszal, vagy vonattal
Egynapos adventi utazás Bécsbe busszal, vagy vonattal
http://www.adventbecsben.hu/

Advent Bécsben programvariációk - Millennium Utazási Iroda honlapján.

www.adventbecsben.hu
Adventi vásár Bécsben - Fórum
Adventi vásár Bécsben - Fórum
http://forum.utazas.hu/ausztria/39-adventi-vasar-becsben.html

Bécsi adventi vásárral foglalkozó fórum az Utazás Fórum keretében számos plusz szolgáltatással.

forum.utazas.hu
adventiutazas.hu
adventiutazas.hu
http://www.adventiutazas.hu/

Utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, utasbiztosítás, vagy általános információk!

www.adventiutazas.hu
Ünnepi utazás
Ünnepi utazás
http://www.unnepiutazas.hu/

Üdvözli Önt a Ünnepi utazás! Utazásához minden hasznos információt megtalál, legyen az utazás, szállás, repülőjegy, utasbiztosítás, vagy általános információk!

www.unnepiutazas.hu
Adventi vásár Bécsben
Adventi vásár Bécsben
http://noinet.hu/unnepek/400

Idén is megnyitotta kapuit az adventi vásár Bécsben. A látogatókat ismét karácsonyi hangulatban várják.

noinet.hu
Advent, virág, reneszánsz - 2008
Advent, virág, reneszánsz - 2008
http://www.neprajz.hu/programok.php?menu=4&program_id=68

A Magyar Virágkötők, Virágkereskedők Szakmai Egyesülete a Néprajzi Múzeummal közösen ismételten megrendezi az immár nagy hagyományokkal rendelkező és a karácsonyi ünnepeket megelőző Advent kiállítást. A legszebb adventi koszorú (virágkötészeti verseny): a versenyre a virágkötők nagyméretű adventi koszorúkat és térkompozíciót készítenek természetes anyagokból. Karácsonyi térkompozíció. A kompozíció közvetíti az alkotó advent üzenetével kapcsolatos gondolatait, látomását Virágkötők önálló kiállítása a múzeum Dísztermében. Megnyitó: november 21-án, 11 óra.

www.neprajz.hu
Adventi Kalendárium
Adventi Kalendárium
http://www.adventart.hu/advent2008.html

Advent Art Kft. - Adventi Kalendárium VIII. budapesti karácsonyi vásár - Gerbeaud Ház homlokzat. Multikulturális fesztivál: képzőművészet, kül- és beltéri kiállítás, látvány, zene - az ünnepvárás, évzárás és újévköszöntés jegyében! A Budapesti Karácsonyi Vásár minden évben visszatérő, ünnepváró hagyományokat ápoló, képzőművészeteket és zenét pártoló, azokat az év legünnepibb időszakában a nagyközönséghez közelvivő, látványos és magas szintű, emellett jótékony célú kulturális eseménysorozata, mely átível az új esztendőbe.

www.adventart.hu
Advent Bécsben
Advent Bécsben
http://www.kalandozoo.hu/utazas/view.php?tura_id=7&mikor=2008-12-20

Európai Kalandozoo - Délelőtt ellátogatunk a bécsi állatkert karácsonyra készülődő lakóihoz, szakvezető kalauzolásában. (Az állakert-látogatás nem kötelező program)A világ első, ma is működő állatkertjében sok más érdekesség között kiemelkedik a 2007. augusztus 23-án született panda bébi, aki az első természetes úton fogant panda egész Európában. Gondozói Fu Long névre keresztelték a kisfiút. Délután részese lehet Bécs Adventi forgatagának, megtekintheti a Schönbrunni Kastélyt, a Városháza előtti Adventi kirakodóvásárt, és a Betlehemi jászolkiállítást, vásárolhat a Mariahilfer Straße üzleteiben!

www.kalandozoo.hu
Téli utazás
Téli utazás
http://www.teliutazas.hu/

Téli utazásportálunkon szállások, hotelek, fapados repülőjegyek, időjárás, térkép található. A sok utazási és nyaralási kínálat mellett látnivalók, lastminute ajánlatok, repjegy, fotók, olcsó programlehetőségek, busz és autóbérlés igényelhető..

www.teliutazas.hu
Hurrá Nyaralunk
Hurrá Nyaralunk
http://www.hurra-nyaralunk.hu/utak.php?unnep=25

Hurrá Nyaralunk ajánlatai - Adventi utak különböző kontinensekre, országokba, hajóutak...

www.hurra-nyaralunk.hu
Advent Bécsben - Utazás-ajánlat.hu
Advent Bécsben - Utazás-ajánlat.hu
http://www.utazas-ajanlat.hu/ausztria-utaz%C3%A1s

Ünnepek előtt Bécs vásári hangulata mesés élményekkel szolgál a városba látogatóknak. Ausztria fővárosa karácsonyi díszekbe öltözik, a csalogató karácsonyi hangulat miatt nem szabad kihagyni az utazást Adventkor Bécsbe.

www.utazas-ajanlat.hu
Előző lap [1] 2 Következő lap
Oldal leírása
advent.wyw.hu: Az Advent mozgó ünnep, melynek kezdetével hivatalosan is megkezdődik a karácsonyi készülődés ideje. Oldalunkon megtalálod az adventi időszakhoz kapcsolódó weboldalak válogatott gyűjteményét: adventi koszorú és gyertyák, programok, adventi naptár készítése házilag.
Gyűjteményünkben 143 válogatott advent témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Szponzorált linkek
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez Google+

Csevegő
Aktív linkek: 143 | Várakozó linkek: 1 | Ajánlott linkek: 1 | Linkre kattintás összesen: 26713