Adventi irodalom, könyvek > Advent - wyw.hu

Talált weboldalak ebben a kategóriában: Adventi irodalom, könyvek > 6 weboldal. Kategória leírása: Adventi irodalom, könyvek és írások az adventi időszak témakörében.

advent.wyw.hu Rendezés: Találatok szerint | Értékelés | Névsor szerint

Szponzorált linkek
Karácsonyi keresztszemes hímzések
http://www.libri.hu/hu/konyvek/hobbi_szabadido/kezimunka/karacsonyi_kereszts ...

Libri - Asztalterítők, szalvéták, lepedők, törülközők, függönyök, dobozfedelek, trikók, asztaldíszek, adventi naptárak, karácsonyfadíszek... Készítsen karácsonyra keresztszemes hímzéseket!

Karácsonyi keresztszemes hímzések
Varázslatos díszek, mesés tárgyak
http://www.arena2000.hu/termekek/419.html

Aréna Könyvkiadó: Varázslatos díszek, mesés tárgyak. Öltöztessük ünnepi díszbe otthonunkat a több mint 40 elragadó, inspiráló ötletet tartalmazó gyűjtemény segítségével. Készítsünk gyönyörű kiegészítőket, a konyhától a gyerekszobáig, a lakás minden helyisége számára. Csodálatos fotókkal kísért ötletek az otthon varázsának kialakításához és a barátoknak, családtagoknak szánt ajándékok elkészítéséhez...

Varázslatos díszek, mesés tárgyak
Karácsonyi kreatív ötlettár
https://bookline.hu/product/home.action?_v=Karacsonyi_kreativ_otlettar_Kezmu ...

Bookline - Aréna 2000 Kiadó, 2008 - Mindenki kedve szerint válogathat a technikák és az alapanyagok közül. Papír, fa, textília vagy a természet kincsei – egy kis kreativitással csodaszép tárgyakká válnak. Otthonunk minden zugát feldíszíthetjük. Karácsonyfadíszek, asztaldekoráció, üdvözlőlapok, gyertyák, adventi koszorúk, ablakképek kerülhetnek ki kezünk alól...

Karácsonyi kreatív ötlettár
Adventtől szilveszterig (szakácskönyv)
http://www.konyv-konyvek.hu/adventtol_szilveszterig

A könyv az Adventtől Szilveszterig tartó időszak ételeihez, italaihoz ad nagyszerű ötleteket. Hagyományos és különleges ünnepi finomságok, ízes, színes koktélok és ínycsiklandó desszertek találhatóak a kiadványban.

Adventtől szilveszterig (szakácskönyv)
Silvia Göthel: Koszorúk minden alkalomra
https://www.libri.hu/konyv/silvia_gothel.koszoruk-minden-alkalomra.html

A Cser könyvkiadó, Színes ötletek sorozatának egyike, mely segítséget nyújt, hogyan készítsünk koszorút különféle alkalmakra. Ötletek, technikák, évszaknak megfelelő hangulatú koszorúk készítése.

Silvia Göthel: Koszorúk minden alkalomra
Gyerta, mécses készítés
http://www.libri.hu/konyv/konnyu_maria_130186.kreativ-gyertyak-mecsesek.html ...

Könnyű Mária és Niksz Gyula könyve: Kreatív gyertyák, mécsesek. A kiadvány segítségével, ötleteivel, ön is csodaszép gyertyákat és mécseseket készíthetsz különleges alkalmakra.

Gyerta, mécses készítés
Hirdetések
Oldal leírása
advent.wyw.hu: Az Advent mozgó ünnep, melynek kezdetével hivatalosan is megkezdődik a karácsonyi készülődés ideje. Oldalunkon megtalálod az adventi időszakhoz kapcsolódó weboldalak válogatott gyűjteményét: adventi koszorú és gyertyák, programok, adventi naptár készítése házilag.
Gyűjteményünkben 113 válogatott advent témakörhöz kapcsolódó link közül válszthatsz!
Hirdetések
Közösség
Megosztás a Facebook-on Add a Twitter-hez

Aktív linkek: 113 | Várakozó linkek: 0 | Ajánlott linkek: 0 | Linkre kattintás összesen: 21177